HLMT Fit CI

HLMT Fit CI merupakan sebuah pelan penyakit kritikal stand alone yang sangat hebat. Ia melindungi pencarum bagi pelan ini dari 10 jenis penyakit kritikal yang paling kerap dihidapi oleh orang ramai di Malaysia.

Perlindungan untuk penyakit kritikal adalah agak mahal terutamanya apabila ianya ditambah sebagai perlindungan tambahan di dalam pelan – pelan takaful. Manakala perlindungan penyakit kritikal yang ‘accelerated’ adalah lebih murah kerana jumlah perlindungan akan ditolak dari jumlah perlindungan hayat pencarum.

Walaubagaimanapun, pelan Fit CI ini adalah pelan yang bukan dari jenis accelerated dan carumannya pula hanyalah RM100 untuk setiap peringkat umur. Di bawah ini disertakan jadual caruman untuk pelan ini.

Peserta untuk pelan HLMT Fit CI ini akan diberikan fitness tracker yang mana akan merekodkan aktiviti – aktiviti kecergasan kita dan diberikan point untuk kita tukarkan dalam bentuk voucher membeli belah, tiket wayang dan sebagainya. Menarik bukan? Kita bersenam, kita dapat reward. Kalau kita rajin, jumlah RM100 yang kita carum setiap bulan dapat semula dalam bentuk voucher kan.

Paling penting tempoh menunggu hanyalah 30 hari sahaja. Bukan 2 tahun seperti kebanyakan pelan lain untuk mereka yang terkena penyakit kritikal.

Ingin tahu lebih lanjut mengenai HLMT Fit CI? Boleh lah download brochure lengkap mengenai pelan yang hebat ini. Klik di sini. Sekiranya anda berminat boleh saja hubungi kami untuk temujanji di http://elitefin-group.com/hubungikami/